Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în comuna Mereni Update3 - Șoferul de 31 de ani, rămas încarcerat, a fost declarat mort de medicii care l-au resuscitat!

ro

31 May, 2015 20:14 2612 Marime text
 
În această seară, polițiștii rutieri au fost sesizați că a avut loc un accident rutier la ieșire din comuna Mereni spre Osmancea, în județul Constanța, pe DJ 391. Din primele informații, este vorba despre o mașină care s-a răsturnat. Se pare că o persoană a rămas încarcerată. Vom reveni cu informaţii pe măsură ce le vom afla.
 

UPDATE2, 21.09:

 
Bărbatul ce se afla la volanul autoturismului răsturnat a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi s-a răsturnat, rămânând încarcerat. După ce pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea l-au scos, medicii s-au luptat minute în șir să-l resusciteze pe șofer, însă nu au mai avut cum să-i salveze viața. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din Osmancea, a fost declarat decedat.Polițiștii efectuează cercetări pentru a afla cauzele și împrejurările producerii accidentului.
 

UPDATE1, ora 20.22:

Spre locul accidentului s-a deplasat o autospecială a pompierilor de la Medgidia, o mașină SMURD de tip B și una de tip C. Bărbatul rămas încarcerat a fost scos dintre fiarele mașinii și în aceste momente de efectueayă manevrele de resuscitare.


UPDATE - OFICIAL: Comunicat Serviciul Rutier Constanța

În data de 31.05.2015, în jurul orelor 19.45, S.G. (bărbat, 31 de ani, din loc. Osmancea, județul Constanța) a condus un autoturism pe DJ 391, loc. Mereni, și a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă spre dreapta și s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii