Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O parte din averea primarului Romeo Stavarache pusă sub sechestru

ro

12 Jul, 2014 18:36 1801 Marime text
Averea primarului municipiului Bacău, Romeo Stavarache, arestat preventiv pentru presupuse fapte de corupţie, a fost pusă sub sechestru asiguratoriu de către procurorii DNA.
Măsura a fost contestată de edil la Curtea de Apel Bacău, dar contestația a fost respinsă de judecători, printr-o hotărâre definitivă.

Au intrat sub sechestru o parte dintre proprietăţile imobiliare ale primarului de Bacău, Romeo Stavarache, arestat preventiv la începutul lunii iulie pentru presupuse fapte de corupţie, respectiv luare de mită, scrie Mediafax.

Prin măsura asiguratorie, procurorii urmăresc recuperarea sumei de 2,39 milioane de lei pe care se presupune că edilul băcăuan ar fi primit-o drept mită, în cazul în care instanţa îl va găsi vinovat pe acesta de faptele de corupţie de care este acuzat.

Potrivit procurorilor DNA, în perioada 2008 - 2011, primarul Bacăului, Romeo Stavarache, direct sau prin intermediul celorlalţi doi inculpaţi, a pretins şi primit de la patru oameni de afaceri mai multe sume de bani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii