Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O grupare specializată în trafic de droguri, destructurată de polițiști și procurorii DIICOT

ro

02 Oct, 2015 13:16 1349 Marime text
O grupare infracțională specializată în trafic de droguri de risc a fost destructurată de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timiș și procurorii DIICOT, potrivit IGPR.
 
„La data de 1 octombrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, sprijiniţi de cei din cadrul  B.C.C.O Cluj - Napoca – S.C.C.O Maramureş, sub coordonarea  procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Timiş şi Maramureş, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române”, precizează IGPR.
 
Potrivit anchetatorilor, din cercetări a reieșit că cei trei membri ai grupării infracționale ar fi aprovizionat și intermediat tranzacții de canabis, amfetamină, timbre LSD și comprimate ecstasy consumatorilor din Timișoara, în special în zona complexului studențesc. Membrii grupării s-ar fi folosit de intermediari din rândul studenților pentru a distribui drogurile pe stradă, conform sursei citate.
 
În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc. 

Sursa foto: cotidianul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii