Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O elevă din judeţul Constanţa, pe podiumul unui concurs organizat de Ambasada SUA la Bucureşti

ro

02 May, 2014 16:31 2587 Marime text
Pentru al cincilea an consecutiv, Ambasada SUA la Bucureşti a lansat în luna martie a acestui an concursul pentru design-ul invitaţiei la recepţia Zilei Independenţei Statelor Unite ale Americii. Concursul a fost destinat elevilor din clasele IX – XII de la toate liceele din ţară, tema fiind „America The Beautiful”. Printre cei trei ocupanţi ai podiumului de anul acesta se află şi o elevă de la un liceu constănţean.

Potrivit paginii oficiale de Facebook a Ambasadei SUA la Bucureşti, este vorba despre Bianca Tulea, de la Liceul Teoretic Negru Vodă, constănţeanca ocupând locul II la acest concurs. Pe locul I s-a clasat eleva Alexandra Luca de la Liceul Teologic Baptist din Timişoara, a cărei lucrare va ilustra şi invitaţia de anul acesta la recepţia oferită de Ambasada SUA la Bucureşti cu prilejul zilei de 4 Iulie, iar locul III a fost ocupat de Roxana Mateoiu de la Liceul Tehnologic „Voievodul Mircea” Târgovişte.

„A fost dificil să alegem dintre atâtea lucrări extraordinare realizate de copii talentaţi şi creativi. Mulţumim tuturor pentru participare!”, precizează organizatorii pe pagina de Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii