Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul a constatat pentru preşedintele CJC Miercuri 15 ianuarie - DNA în parcarea CJC, miercuri 19 martie - DNA acasă la Nicuşor Constantinescu

ro

20 Mar, 2014 05:41 3412 Marime text
numerolog nicusor constantinescu
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, trece prin momente grele în acest an 2014. Din punct de vedere numerologic, 2014 are o vibraţie 7, pentru noi toţi. Asta înseamnă că indiferent de data naşterii, de numele complet, tuturor ne va deveni tot mai dificil să ne ducem planurile la îndeplinire, să ne urmăm ideile, să ne concentrăm asupra relaţiilor sociale. Este anul surprizelor, nu întotdeauna plăcute, este anul singurătăţii dorite, a introspecţiei, a încăpăţânării. Vom deveni pietre tari, ne vom lovi unii de alţii, vor ieşi scântei şi pot izbucni flăcări ce se vor stinge cu greu. Teoretic, cei ale căror cifre de naştere ori destin sunt 7, sunt feriţi de marile necazuri. Şi aici ne referim la moarte sau boli incurabile. Deşi preşedintele Nicuşor Daniel Constantinescu are o cifră a destinului 7 din 3 şi 4 vibraţia anului 2014 îl influenţează nu tocmai plăcut. La data de 15 ianuarie 2014 a fost dus la DNA iar în data de 19 martie 2014 acelaşi DNA a comunicat acţiunea prin care Nicuşor Constantinescu a fost reţinut după ce i-a fost cotrobăită casa. Deloc simplu, deloc uşor de suportat. Interesant este că în cele două situaţii ziua aleasă de cei de la DNA a fost miercuri. Întâmplare, destin sau doar programul celor de la Anticorupţie?
Analizând din punct de vedere numerologic putem afirma că Nicuşor Daniel Constantinescu trece printr-un moment crucial cu vibraţie 9. Este al III- lea moment crucial din viaţa lui şi reprezintă un moment important în care viaţa suferă o serie de modificări. Uneori în bine alteori mai puţin plăcute. În ceea ce-l priveşte pe Nicuşor Constantinescu schimbările sunt dificile. Vor avea loc evenimente în urma cărora va rupe relaţii, va renunţa la prietenii, se vor sfârşi poveşti. Va suferi mai mult, va simţi mai acut că este om şi, ca atare supus legilor omeneşti. Se pot prăvăli asupra lui necazuri sau chiar boli. Se va lupta cu ele. Anul acesta chiar dacă se va simţi mai sigur pe el, mai curajos, nu va fi ferit de suferinţă. Momentul crucial se desfăşoară în perioada cuprinsă între 45 şi 49 de ani, adică se pregăteşte timp de doi ani, atinge un vârf (a fost la 47 ani) şi emite efecte încă doi ani.
Luna ianuarie a anului 2014 a avut o vibraţie 2 pentru Constantinescu Nicuşor, ceea ce înseamnă că a avut parte de oscilaţii ale stărilor de bine-rău, iar ziua de 15 ianuarie, a avut o vibraţie 8 pentru el, adică a luptat, s-a ambiţionat, nu s-a lăsat până nu a rezolvat problema ivită în ziua respectivă.
În martie, vibraţia personală pentru Nicuşor Constantinescu este 4. O vibraţie care îl va ajuta pentru că în cifra destinului său apare cifra 4, fiind 7 din 3 şi 4. Va reuşi să fie suficient de pragmatic, de realist, de calculat, de lucid. Îşi va păstra cumpătul. Cu toate acestea, în luna martie va afla exact în ce situaţie se află şi îşi va pregăti planul pentru următoarele lui. Ziua de 19 martie are o vibraţie personală pe el. Înseamnă schimbare şi nu neapărat în bine dar şi şansa de a se obişnui cu o altă viaţă, o nouă şansă. Dacă se va pricepe să o folosească.
După ce am calculat am observat că, cel puţin din punct de vedere numerologic, cele două momente în care Nicuşor Constantinescu a fost ridicat de  DNA, nu au nici o legătură. Vibraţiile sunt diferite. Întreg anul se va dovedi greu, toată perioada ce se va scurge până la finele momentului crucial va deveni dificilă şi greu de suportat. Cu siguranţă anul viitor va fi mai uşor. Până atunci preşedintele Consiliului Judeţean are nevoie de curaj, rezistenţă şi sfetnici buni.
Numerolog Milena FARCAŞ
milena numerolog nicusor constantinescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii