Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noaptea de Crăciun. Incendiu puternic. Peste 200 de persoane au fost evacuate din blocul primăriei

ro

26 Dec, 2015 06:27 2147 Marime text

Incendiu puternic la blocurile sociale din cartierul Viișoara, Bistrița Năsăud. Acoperișul blocului a fost cuprins de flăcări și pompierii au luat decizia de a fi evacuați toți locatarii din blocul cuprins de flăcări.

Sinistrul s-a declanșat, din cauze necunoscute, în jurul orei 03.30 şi a afectat aproximativ 1.000 de metri pătraţi. 200 de persoane au fost evacuate din imobilul care are două scări. Zeci de pompieri de la ISU BN şi SVSU Bistriţa s-au luptat cu focul care s-a extins cu repeziciune şi a cuprins între acoperişul dar şi pereţii care sunt izolaţi cu polistiren. În zonă au ajuns şi echipaje de la Poliţie şi Jandarmerie, aceştia fiind chemaţi în zonă pentru că oamenii erau foarte agitaţi. De asemenea, a fost nevoie de intervenţia lor pentru a-i ţine pe locatarii blocului care ardea, dar şi pe vecini, departe de imobilul de pe acoperişul căruia cădeau bucăţi de lemn ars şi ţigle. 
”Un băiat în vârstă de 8 ani a fost preluat de TIM, cu suspiciune de intoxicaţie cu fum şi transportat la spital. Din fericire, acesta este în afara oricărui pericol", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU BN, plt.maj. Marius Rus. 
Sursa text și foto: bistriteanul.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii