Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Bănicioiu, despre presupusele victime ascunse de la Colectiv

ro

08 Nov, 2015 20:53 1832 Marime text
 
Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a făcut o evaluare a stării răniţilor după tragedia de la Colectiv, în condiţiile în care trei dintre pacienţi au decedat în cursul zilei de astăzi. Tot el a susținut că o parte dintre răniţi urmează să fie transportaţi la clinici din străinătate.
 
„Situaţia la zi este următoarea: în continuare sunt pacienţi critic şi gravi internaţi în România. Numărul lor este mai mare de 30 şi o parte dintre ei vor fi transferaţi în seară această. Toţi ceilalţi rămân în îngrijire în România şi trebuie să aveţi încredere în medicii români”, a spus Nicolae Bănicioiu, la România TV.
 
Întrebat cum vede controversa dezbătută în unele medii, cum că au fost de fapt mai mulţi morţi la clubul Colectiv decât cei declaraţi, ministrul Bănicioiu a spus că acest lcru este fals.
 
 „Este o afirmaţie falsă şi răuvoitoare, menită să semene confuzie şi să creeze isterie în spatiul public. Nu ştiu cine ar vrea să laseze astfel de afirmaţii în spaţiul public. Eu nu am timp să verific acum, dar vă spun că nu este adevarat, oamenii ăia au aparţinători, rudele sunt în fiecare zi în vizită la ei. Astea sunt afirmaţii puerile”, a declarat ministrul sămătății. 



Sursa foto: agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii