Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări la City Park Mall Constanţa. Ce răspuns a primit NEPI Five Property Development SRL de la APM Constanţa

ro

07 Jun, 2017 20:22 5552 Marime text
Investiţiile la mallul din parcul Tăbăcărie, deţinut de NEPI Five Property Development SRL, continuă. Este vorba despre noua clădire a City Park Mall din Constanţa, unde investitorul doreşte să supraetajeze corpul de parcare existent de la 2S la 2S+P+1E+terasă şi rampă rutieră de legătură cu parcare nord.

Astfel, SC Nepi Five Property Development SRL, cu sediul social în Bucureşti, strada Barbu Văcărescu, nr 301-311titular al proiectului “Supraetajare corp parcare existent de la 2 S la 2S+P+1E+Terasa, Rampa rutieră de legătură cu parcarea Nord şi organizare de şantier în cadrul City Park Mall Constanţa" în Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116 C judeţul Constanţa anunţă că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa strada Unirii nr 23 Constanţa, judeţul Constanţa zilnic între orele 9-13 precum şi la următoarea adresă de internet: www.mediu-constanta.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii