Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miron Cozma Cristi Borcea este în pericol la Poarta Albă!

ro

09 Jul, 2014 09:24 2462 Marime text
Cristi Borcea, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, traversează momente dificile. Fostul acţionar al lui Dinamo are probleme mari de sănătate şi, în plus, este devastat de condiţiile inumane din închisoare. Miron Cozma, fostul lider al minerilor, a dezvăluit pentru wowbiz.ro, preluat de România Tv, amănunte cutremurătoare despre condiţiile de detenţie ale lui Cristi Borcea.

"Eu vă spun că starea de sănătate a lui Cristi Borcea este foarte precară. Gândiţi-vă că el a fost dus de urgenţă la spitalul din Constanţa şi nu la cel al penitenciarului, care se află chiar acolo. Un om care are problemele cardiace pe care le are el poate să aibă mari probleme de sănătate acolo, în condiţiile în care el stă într-o celulă foarte mică, iar pe timpul verii căldura este insuportabilă. Nu mai pun la socoteală mirosurile care vin de la toaletă, din incinta celulei. Este groaznic! Daca situaţia va continua, s-ar putea întâmpla, ferească Dumnezeu, vreo nenorocire!", a încheiat Miron Cozma.
 
Cristi Borcea a fost externat, luni seară, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe (SCJU) Constanţa şi reîncarcerat la Penitenciarul Poarta Albă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii