Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Dușa, în vizită la Ziua Porților Deschise în Portul Militar Constanța

ro

08 Aug, 2015 16:14 2320 Marime text
fotoreportaj fascinatie de ziua portilor deschise in dana militara a portului constanta galerie foto
 
Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a vizitat astăzi mai multe bastimente din Portul Militar Constanța cu prilejul Zilei Porților Deschise, eveniment tradițional ce prefațează în fiecare an Ziua Marinei Române, festivitatea fiind organizată de Statul Major al Forțelor Navale, informează Agerpres.

La finalul vizitei, Mircea Dușa a declarat că anul acesta sărbătorirea Zilei Marinei Române are loc în contextul aniversării a 155 de ani de la crearea Marinei Militare Române moderne de către domnitorul Alexandru Ioan Cuza, în anul 1860.

În același context, ministrul Apărării Naționale a reamintit că în curând vor fi organizate licitațiile pentru modernizarea celor două fregate Tip 22, Regele Ferdinand și Regina Maria și înzestrarea cu echipamente electronice și armament de ultimă generație. „Ne străduim să obținem alocația bugetară și pentru repararea și modernizarea submarinului Delfinul, dar și pentru achiziționarea noilor corvete ce vor intra în dotarea Forțelor Navale Române”, a declarat Dușa.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii