Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit un FENOMEN Medicii nu au mai putut face nimic

ro

16 May, 2015 13:10 1762 Marime text
 
Tony Ayala, un fenomen în boxul mondial, aruncat însă din ring de problemele cu legea, a murit la doar 52 de ani, chiar în sala sa de sport, informează România TV.

Tony Ayala, supranumit „El Torito", s-a concentrat mai mult pe autodistrugere, decât pe distrugerea adversarilor în ring şi şi-a încheiat cariera brusc, la 19 ani, când a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru viol.

Tony Ayala avea, la momentul respectiv, 22 de meciuri la activ, din care 20 câştigate prin KO. Pentru că a violat o profesoară a fost condamnat însă, la 35 de ani de închisoare, ceea ce l-a azvârlit afară din lumea sportului.



A ieşit din închisoare la 36 de ani, după ce ispăşise 16 ani din pedeapsă şi chiar a încercat să revină în ring. A câştigat primele cinci meciuri, dar în 2000 a abandonat în lupta cu Luis Ramos Campas, unul dintre cei care au pierdut titlul la marele Oscar De La Hoya.

Ulterior a fost implicat într-o nouă agresune asupra a două femei şi s-a întors pentru scurt timp în puşcărie.

După alţi patru ani petrecuţi în libertate, o nouă încălcare a legii l-a trimis din nou după gratii, de unde a mai ieşit în 2014. De atunci, a încercat să se pună pe picioare şi chiar a deschis o sală de sport, însă a început să aibă probleme cu drogurile.

De altfel, lângă trupul său neînsufleţit a fost găsită heroină şi o seringă, ceea ce face ca prima ipoteză a anchetatorilor să fie moartea în urma unei supradoze.

„Am fost Tyson înainte ca Tyson să existe", spunea Tony Ayala despre el însuşi.


Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii