Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medgidia primește consultanță gratuită de la Guvernul Olandei cu privire la realizarea unui parc industrial

ro

30 Apr, 2014 16:00 2173 Marime text
Parcul industrial de la Medgidia continuă să rămână pe lista de priorități a administrației publice locale, care dorește să îl dezvolte cât mai curând. În acest sens, municipiul Medgidia a fost ales, alături de alte patru administrații locale de la nivel naţional, pentru a participa la un proiect desfășurat în colaborare cu Guvernul Olandei.
Proiectul administratorilor publici din România, „Aplicarea instrumentului de politici manageriale în cadrul administraţiillor publice din România”, se va derula în parteneriat cu Guvernul Olandei, iar implemnatrea se va face prin firma BMC Management International din Olanda.
Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul proiectului au fost alese cinci administrații publice pilot din România: Primăria municipiului Medgidia, Primăria  Sectorul 2 Bucuresti, Primăria municipiului Piatra Neamț, Primăria Satu Mare și Primăria comunei Prundeni din județul Vâlcea. „Stabilirea administrațiilor participante s-a făcut în cadrul adunării generale a Asociației Administratorilor Publici din România. Pentru fiecare din cele cinci localități alese s-a stabilit câte un delegat din partea Guvernului Olandei. Timp de cinci zile, acesta va lucra împreună cu o echipă din cadrul administrației publice, vor stabili o temă de lucru, astfel încât vom fi sprijiniți să implementăm instrumentul de politici manageriale”, se menţionează într-un comunicat de presă dat publicităţii de Primăria Medgidia.
Administrația publică locală din Medgidia a ales ca temă de lucru înființarea și dezvoltarea parcului industrial din Medgidia. Programul de lucru va începe în data de 5 mai și se va termina pe 9 mai. „În cele cinci zile, vom fi sprijiniți să implementăm corect și eficient dezvoltarea parcului industrial din Medgidia. Vom primi consultanță pentru a pune la punct pașii care trebuie urmați pentru dezvoltarea parcului industrial”, a declarat Administratorul public al Primăriei Medgidia, Dumitru Mirică. 
Rezultatele așteptate în urma proiectului sunt îmbunătățirea guvernării și a procesului de luare a deciziilor, consolidarea cadrului financiar și politic în contextul responsabilizării față de cetățeni, precum și îmbunătățirea eficacității organizaționale.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii