Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşina de serviciu a şefului de la Serviciul Siguranţă Rutieră din cadrul Poliţiei Locale Constanţa s-a ales cu anvelopele tăiate

ro

17 Jan, 2015 19:53 2932 Marime text
 
Un act de vandalism a avut loc, azi-noapte, pe strada Pictor Nicolae Grigorescu din Constanţa. Maşina de serviciu a şefului de la Serviciul Siguranţă Rutieră din cadrul Poliţiei Locale Constanţa s-a ales cu anvelopele tăiate. Victimă a căzut şi un alt autoturism parcat în apropiere.

Potrivit adevarul.ro, vecinii spun că şeful Serviciului Siguranţă Rutieră de la Poliţia Locală, Dan Baltag vine acasă cu maşina de muncă şi o parchează mereu peste drum de casa sa aflată la numărul 90. Autoturismul se află în imediata apropiere a Centrului de Plasament Ovidiu, iar noaptea trecută, persoane deocamdată necunoscute au trecut direct la vandalizarea lui.

Dan Baltag spune că la ora 8.15 a sunat la Secţia 2 Poliţie Constanţa după ce a observat că maşina de la Poliţia Locală are două cauciucuri tăiate. Oamenii legii au luat amprente de pe autoturism şi sunt acum pe urmele celui care a făcut gestul.  Un vecin al lui Baltag susţine că aceasta este a doua maşină vandalizată. El şi-a găsit autoturismul cu o roată spartă, cel mai probabil de către acelaşi personaj răzbunător, informează adevarul.ro.

Dan Baltag este chiar omul din Poliţia Locală Constanţa care decide ce maşină este ridicată de către echipele sale. Constănţenii care parchează neregulamentar sunt apoi obligaţi să plătească 800 lei amendă şi taxa de ridicare a autoturismului.


Sursa: adevarul.ro
Sursa foto: adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • stefan 17 Jan, 2015 21:01 tot in zona pe 04.01.2015 au fost vandalizate 5 autoturisme patru pe pictor N Grigorescu si unul pe frunzelor . meletia nimic . acum cateva zile in zona Catanga la fel anvelope taiate.