Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A furat o mașină din Constanţa şi s-a răsturnat la Nazarcea Marius-Mihai Chiriac, lăsat în libertate

ro

03 Aug, 2015 14:32 1693 Marime text
Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat, în data de 2 august, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Chiriac Marius-Mihai, cercetat în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Până în acest moment, procurorii au reţinut faptul că, pe 1 august, în jurul orelor 20.00, inculpatul, angajat al spălătoriei auto aparţinând SC S. C. SRL situată pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, a sustras autoturismul marca Opel Tigra, lăsat pentru spălat în incinta societăţii, cu scopul de a-l folosi pe nedrept, autoturism pe care, fără a poseda permis de conducere, l-a condus pe DJ 228 dinspre pe drumurile publice pe DN 22C către DN 2A, iar în zona km 6+200 m a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a respins propunerea formulată ca fiind neîntemeiată.

Amintim că bărbatul care a fugit cu maşina este din Vaslui şi s-a răsturnat în apropierea localităţii Nazarcea, pe câmp. Maşina a fost distrusă în urma accidentului, iar şoferul a fost rănit. 

Citeşte şi UPDATE - A FURAT O MAȘINĂ DIN CONSTANŢA, DAR S-A RĂSTURNAT PE CÂMP CU EA LA NAZARCEA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii