Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh a ajuns la spital. S-a accidentat la locul de muncă. Ce spune ITM Constanţa

ro

20 Sep, 2017 12:34 5479 Marime text
În data de 18.09.2017 ora 11:15 la Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanta „Căluţul de Mare” a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui lucrător.

Potrivit ITM Constanţa, Geambec Muezel, de 80 de ani, mama vice prim-ministrului şi ministrului Dezvoltării Regionale, Adminsistraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, a suferit un accident de muncă.

Angajată în calitatea de casier-organizator, în timpul manevrelor de încărcare a decorului în remorca, lucrătoarea s-a accidentat. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale. 

Accidentul este în curs de cercetare de catre o comisie numita de catre Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanta “Căluţul de Mare”, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.
Dupa finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau va dispune măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, dupa caz.

sursa foto: antena3
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii