Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măcel cu toporul Și-a tăiat iubita şi doi prieteni

ro

29 Oct, 2016 10:52 2062 Marime text
Măcel într-o localitate din Vrancea, un bărbat şi-a tăiat cu toporul iubita şi doi prieteni. Poliţia a intervenit de urgenţă, în timp ce victimele au ajuns de urgenţă la spital, informează România TV.

Un bărbat şi două femei au ajuns la spital, după ce au fost lovite cu toporul de prietenul de pahar. Potrivit poliţiştilor, evenimentul a avut loc în comuna Rugineşti, în seara zilei de 27 octombrie. Oamenii legii spun că agresorul, un bărbat de 38 de ani, a mers în locuinţa concubinei sale, cu 8 ani mai în vârstă decât el, unde s-a întâlnit cu un bărbat din Oneşti, de 45 de ani, şi iubita acestuia, de 66 de ani.

Potrivit monitorulvn.ro, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor discuţii în contradictoriu, între cei patru a izbucnit un conflict. Agresorul a luat un topor, cu care i-a lovit pe ceilalţi trei.

Răniţii au fost transportaţi la Spital Municipal din Adjud pentru îngrijiri medicale. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii