Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luna iunie, dedicată evenimentelor pentru copiii din centrele de plasament din Constanţa

ro

18 May, 2014 11:43 2337 Marime text

Asociaţia Naţională Cultural-Artistică „Total Dance Center” (TDC) organizează, în perioada 31 mai-30 iunie, o serie de activităţi culturale, artistice, educaţionale şi recreative pentru copiii din centrele de plasament Antonio, Delfinul, Micul Rotterdam, CPCRU (Aluniş), Ovidiu şi Adăpostul de zi şi noapte din Constanţa.
Evenimentele sunt organizate în cadrul campaniei „Dăruieşte bucurie”, aflată la cea de-a doua ediţie, în parteneriat cu Direcţiea de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Copiii vor participa la petreceri tematice, organizate special pentru ei, la demonstraţii de arte marţiale, vor merge la film şi chiar într-o excursie la Oituz. Aceştia vor mai avea ocazia de a participa la un curs introductiv în lumea computerului, iar cei pasionaţi de muzică, teatru, fotografie şi poezie au rezervate două zile pentru activităţi. Pe 28 iunie va avea loc închiderea Campaniei Naţionale Umanitare „Dăruieşte Bucurie”, prin spectacolul muzical coregrafic cu acelaşi nume.
40% din fondurile strânse în urma acestor activităţi vor fi donate celor 150 de copii din centrele de plasament, iar 10% dintre acestea vor merge către Mario Alexandru Tănase, un băieţel în vârstă de doi ani şi jumătate, care necesită bani pentru o operaţie costisitoare.
La spectacol vor fi prezenţi numeroşi artişti, cele trei echipe de performanţă ale Centrului Total Dance şi elevi ai colegiului Naţional de Arte „Regina Maria”. Seria de evenimente se va încheia în data de 30 iunie, când toţi cei implicaţi în organizarea evenimentelor vor merge să împartă cadouri copiilor din cele şase centre de plasament.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii