Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Zaharescu, victima care a murit în această seară în urma tragediei din Colectiv

ro

09 Nov, 2015 21:34 1986 Marime text
 
Liviu Zaharescu avea 25 de ani și  era din Braşov. În urma tragediei el fusese internat la Spitalul de Arşi, însă în această seară a pierdut lupta cu moartea. Astfel, bilanţul morţilor în tragedia de la clubul Colectiv a ajuns la 47.
 
Liviu era absolvent al Facultăţii de Marketing de la ASE, iar de câţiva ani lucra ca fotograf de concerte pentru publicaţia online Let's Rock România. El tocmai îşi cumpărase echipament foto nou şi era în prima linie de fotografi în seara dezastrului de la clubul Colectiv, potrivit româniatve.net.
 
În urmă cu câteva zile, mama lui Liviu Zaharescu le trimitea un mesaj sfâşietor prietenilor acestuia.
 
„Pentru toți cei care au aflat și pentru toți cei care încă nu știu! Liviu, scumpul meu băiat, este într-o situație critică! Este în stare gravă la Spitalul de Arși în urma incidentului de la Colectiv. A trecut stabil peste primele 48 de ore ceea ce este o bătălie câștigată! A făcut prima operație de grefare de piele. În următoarea săptămână Dumnezeu trebuie să îl ocrotească să NU facă nicio infecţie s-au complicaţie pulmonară! Este puternic şi este un luptător! Să ne rugăm să aibă toată forţa necesară să treacă peste această săptămână!”, scria Grațiela Zaharescu, conform româniatv.net. 



Sursa foto: Facebook - Liviu Zaharescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii