Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea vrea să aducă investitori chinezi în România

ro

22 Mar, 2014 15:00 1579 Marime text
Aflat în China, la o întâlnire cu investitorii chinezi în agricultură de la Asociația chineză pentru dezvoltare agricolă în străinătate, vicepremierul Liviu Dragnea promovează calitatea superioară a prodeselor agricole românești pentru a-i convinge pe investitori să aleagă România. „Tot ce produce pământul românesc este foarte gustos, orice aliment”, le-a spus Dragnea investitorilor stăini.
Acesta i-a asigurat pe chinezi de potențialul agricol al României și de clima favorabilă de la noi din țată. În plus, a adăugat că există sficiente resurse de apă, specialist în agricultură și personal muncitor.
Conform Mediafax.ro, Liviu Dragnea i-a invitat pe investiroii chinezi, la vară, în România pentru a se convinge singuri de avantajele pe care le-ar putea avea, declarând: „Când ei vor veni la vară – și sper să vină- o să fac exact ce le-am spus: o să le pun pe masa o roșie românească și opt roșii din alte țări, un radei românesc, un castravete, chiar și fructe, ca să vadă ce poate să producă pământul asta bogat pe care-l avem în țară.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii