Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie deschisă Transelectrica vrea analiza pierderilor din reţeaua electrică, din zona Constanţei (document)

ro

01 Dec, 2014 18:33 2558 Marime text
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrisa” SA organizează o licitaţie deschisă de atribuire a contractului “Studiul privind analiza pierderilor în reţeaua electrică de transport în zona ST Constanţa determinate de condiţiile specifice de funcţionare generate de CEE”, potrivit licitatiapublica.ro.
 
Astfel, potrivit anunţului de participare, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrisa” SA, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nr 195, are nevoie de servicii de arhitectură; servicii de inginerie şi servicii integrate de inginerie; servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică; servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică; servicii de testare şi analiza tehnică.
 
Adresa de la care se pot obţine informaţii suplimentare, caietul de sarcini şi documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv şi sistemul de achiziţie dinamic) pot fi obţinute la adresa menţionată anterior. La aceeaşi adresă se pot transmite ofertele sau solicitările de participare.
 
Anunţul implică un contract de achiziţii publice, prin care se pot furniza serviciile ce constau în analiza pierderilor în reţeaua electrică de transport în zona ST Constanîa determinate de condiţiile specifice de funcţionare generate de CEE.
 
Valoarea estimat a contractului, fără TVA este de 36.096,98 de lei.Garanţia de participare este de 721,93 de lei.
 
Persoanele care deţin funcţii de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea, finalizarea sunt:
Director: Vaju Marian
Director tehnic: Balta Niculae
Director economic Bejan Octaviana
Sef Serviciu Buget Finante Contabilitate: Vaju Valentina
Serviciul Comercial: Tanasa Ion, Dulgheru Dragos, Balta Maria, Miron Consuela
Serviciul Tehnic:Vlad Mihai, Carstoiu Ramona
Consilier juridic: Sava Liliana
Serviciu CMSSM: Anicai Eugen, Saizu Oana
 
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 16 decembrie, ora 16.00. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 decembrie, ora 12.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc în aceeaşi zi, la ora 13.00, la secretariatul Transelectrica ST Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nr.195A.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea "documente" a acestui articol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii