Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Leroy Merlin își deschide porțile și la Constanţa

ro

28 Jan, 2016 17:23 4297 Marime text
 
Unul dintre cei mai importanţi retaileri de bricolaj din România, Leroy Merlin, își va deschide în Constanța cel de-al nouălea magazin pe data de 12 februarie.
 
Magazinul se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 12.000 mp. El este situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu în locul magazinului Baumax şi beneficiază de serviciul drive in, dispus pe o suprafaţă de 2.500 mp.
 
„Leroy Merlin începe anul 2016 cu o lansare de magazin importantă. Zona Dobrogei este unul dintre punctele regionale de interes pentru noi, Constanţa situându-se printre cele mai mari şi cele mai vibrante oraşe din ţară, mai ales în sezonul estival. Locuitorii din această zona a ţării sunt activi, întreprinzători şi deschişi la proiecte noi”, a declarat Frederic Lamy, directorul general Leroy Merlin România, potrivit wall-street.ro.
 
Reprezentanții Leroy Merlin au pus de asemenea la dispoziție, pentru cei interesați să se angajare, posturile libere. Este vorba despre posturile de casier, lucerător depozit, responsabil raion comercial și vânzător.
 
 
 
Sursa foto: leroymerlin.pt
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii