Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Leonard Doroftei Am vorbit cu prietenul meu Hamza să îmi dea un tricou

ro

31 Aug, 2013 04:33 2496 Marime text
Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, în glumă, că va îmbrăca un tricou al fotbalistului Younes Hamza în meciul demonstrativ pe care îl are programat în cadrul Centurii de Aur de la Constanţa cu primarul Radu Mazăre.
Originar din Ploieşti, Doroftei a făcut aluzie la conflictul dintre atacantul formaţiei Petrolul, Younes Hamza, şi primarul municipiului Constanţa, din 12 august. Atunci, fotbalistul a susţinut că a fost bătut de două persoane din garda de corp a primarului Radu Mazăre, în timp ce se afla pe plaja din Mamaia, după un conflict verbal cu edilul.
"Nu pot să dorm noaptea de emoţii înaintea acestui meci (n.r. - meciul de box cu Radu Mazăre). Am vorbit deja cu prietenul meu Hamza să îmi dea un tricou. O să reprezint Ploieştiul, nu doar Federaţia Română de Box. I-am transmis domnului primar să se antreneze, să se pregătească bine pentru că va fi un meci de zile mari, unul pe care nu-l va uita niciodată cu siguranţă", a glumit Doroftei.
Întrebat ce va face dacă Radu Mazăre îşi aduce în ring şi bodyguarzii, Doroftei a răspuns: "Dacă vine cu bodyguarzii e riscul meu, mi-l asum. Dar la ring nu există poartă, aşa că poate bodyguarzii nu au pe unde să intre".
Preşedintele Federaţiei Române de Box a menţionat că nu doreşte să îl răzbune pe Younes Hamza. "Nu îl răzbun eu pe Hamza, el se răzbună singur, nu aţi văzut cum dă goluri? Se vede ce face Hamza, iar acum avem o victorie frumoasă (n.r. - Hamza a marcat un gol în partida Petrolul - Swansea, scor 2-1).
Organizatorul turneului de box Centura de Aur, Mihai Craiu, a afirmat însă că deocamdată nu are confirmarea primarului Radu Mazăre pentru meciul demonstrativ. "Pe primarul Radu Mazăre l-am invitat să facă un meci demonstrativ de un minut cu preşedintele Leonard Doroftei. Sperăm să şi accepte, acum nu ştim dacă se duce cu zmeul sau vine la acest meci", a spus Craiu.
Ediţia a 38-a a turneului de box Centura de Aur - Nicolae Linca se va desfăşura între 4 şi 8 septembrie la Pavilionul Expoziţional Constanţa.
Sursa: mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii