Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La nivelul județului Constanța, 1.300 de candidațiproba scrisă la limba română

ro

22 Aug, 2015 10:08 1835 Marime text
 
În perioada 24 – 28 august, se desfășoară probele scrise din cadrul examenului de bacalaureat național, prima probă  fiind la disciplina Limba și literatura română.

La nivelul județului Constanța, 1.300 de candidați  vor susţine luni, 24 august 2015, în cele 7 centre de examen (Liceul Teoretic „L. Blaga”, L. Tehnic „Tomis”, Liceul Tehnologic „D. Leonida”, Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti”, Liceul Teoretic „N. Bălcescu” Medgidia, Liceul Teoretic Murfatlar, Colegiul Economic Mangalia), proba   scrisă  la disciplina Limba şi literatura română.

Accesul candidaţilor în centrul de examen este permis în intervalul 7:30 – 8:30, pe baza actului de identitate, iar timpul destinat elaborării lucrării scrise este de trei ore, socotit din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru elaborarea lucrării scrise, candidaţii trebuie să folosească numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor, numai creion negru. Candidaţii care doresc să corecteze o greşeală taie fiecare rând din pasajul greşit cu o linie  orizontală.

Lucrările scrise vor fi  corectate în alte județe decât cele din care provin: „În sesiunile anului 2015, evaluarea inițială a lucrărilor scrise susținute de candidații la examenul de bacalaureat dintr-un județ se realizează în alt judet/municipiul București, stabilit de Comisia Națională de Bacalaureat. (conform Ordinului MECS nr. 4265/2015)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii