Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kevin Sessums la Cărtureşti cu prilejul lansării „raftului LGBTQ”. Vezi când va fi la Constanţa

ro

05 Jun, 2013 03:51 1383 Marime text
Librăriile Cărtureşti din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Constanţa lansează pentru prima oară în România, “Raftul LGBTQ”, ce cuprinde atât cărţi ale unor scriitori străini şi români gay sau cărţi cu tematica LGBTQ, prilej cu care scriitorul american Kevin Sessums a fost invitat să se adreseze publicului participant, să răspundă întrebărilor şi să ofere câteva exemplare din best seller-ul “Mississippi Sissy”.
Kevin Sessums este autorul New York Times best seller-ului Mississippi Sissy, distins cu premiul literar Lambda la secţiunea Men’s Memoir/ Biography în 2007. Este o carte autobiografică despre copilăria şi adolescenţa sa ca gay in America anilor ‘60, despre rasism şi homofobie, despre traumă şi drepturile omului, violenţă şi curaj. Scriitorul a fost nominalizat la premiul Quill pentru înregistrarea audio a cărţii sale în 2007.
Ambasada SUA la Bucureşti sprijină participarea scriitorului american Kevin Sessums la lansarea Raftului LGBTQ în cele trei oraşe.
Evenimentele de lansare a Raftului LGBTQ are loc la Constanţa joi, 6 iunie 2013, la Librăria Cărtureşti, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C, City Park Mall – parter, de la 14:00.
Detalii pe angelicuss.com.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii