Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii, în alertă! Patru bărbaţi s-au agresat, în zona gării Constanţa

ro

28 Sep, 2015 11:15 964 Marime text
Ieri seară, în jurul orei 22.40, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat în faţa gării Constanţa patru bărbaţi care se agresau reciproc, unul dintre aceştia având în mâini o coasă. Jandarmii au intervenit operativ pentru aplanarea conflictului, despărţindu-i pe cei patru.

Fiind întrebaţi cu privire la motivul conflictului izbucnit între ei, aceştia au declarat că au nişte neînţelegeri mai vechi.

Văzând că doi dintre participanţii la scandal au nevoie de îngrijiri medicale, jandarmii au solicitat un echipaj Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Doi dintre aceştia, unul în vârstă de 41 ani, iar celălalt de 28 ani, amândoi din Constanţa, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale. Ceilalţi doi agresori, de 36, respectiv 17 ani, de asemenea din Constanţa, au fost conduşi la Secţia 3 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Reamintim cetăţenilor că „lovirea sau alte violenţe” constituie infracţiune şi se sancţionează cu închisoare până la cinci ani sau cu amendă, iar pentru „vătămarea corporală”  în funcţie de rezultatul produs, maximul pedepsei poate fi  închisoarea până la 10 ani, conform Codului Penal. Totodată, pentru „încăierare”, sancţiunea poate fi închisoarea până la cinci ani, dacă s-au produs vătămări corporale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii