Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuț Vulpescu este surprins de reacțiile din PSD

ro

17 Oct, 2015 18:34 1032 Marime text
 
În urma anunțului făcut de Ionuț Vulpescu conform căruia va candida pentru funcția de vicepreședinte al PSD, el a fost surprins de reacția colegilor de partid.
 
„Sunt impresionat de reacția voastră la anunțul că voi candida pentru a ocupa un post de vicepreședinte în conducerea Partidului Social Democrat. Susținerea voastră, a celor care sunteți membri ai PSD, dar și a celor care sunt doar sensibili la ideile de stânga sau își doresc un alt demers al celor care fac politică, mă încurajează.
 
Sunt conștient de responsabilitățile pe care mi le asum prin această candidatură. Sunt conștient și de faptul că, în ultimii ani, o falie, ce se adâncește permanent, o ruptură, separă politicul de oameni. Cred că misiunea noastră este să micșorăm această falie, să reînnoim dialogul cu oamenii, să revenim la agenda lor.
 
În ceea ce mă privește știu că schimbarea vine doar dacă avem sprijinul bazei partidului. O bază formată din oameni care își iau în serios valorile și convingerile de stânga, care se angajează în spațiul public. Doar venind în întâmpinarea așteptărilor lor ne facem datoria, ca lideri ai partidului.
 
Împreună vom purta bătăliile care ne așteaptă, și nu doar pe cele electorale. Avem nevoie de mai multă justiție socială, de o societate mai echitabilă, de mai multă stânga în politicile publice. Și, dacă vom fi solidari, vom schimba în bine societatea românească.”, a declarat Ionuț Vulpescu, potrivit dcnews.ro. 




Sursa foto: expresspress.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii