Pentru perioada Paştelui
informaţii utile, tradiţii, program magazine
23:07 23 09 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe ministrul italian al Afacerilor Externe

ro

09 Jul, 2015 13:32 526 Marime text
 
Ministrul italian al Afacerilor Externe, Paolo Gentiloni, a fost primit astăzi la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale, citat de B1 TV. 

În cadrul discuțiilor cei doi oficiali au subliniat nivelul excelent al relațiilor bilaterale, confirmat de numeroasele contacte la nivel înalt, de diversitatea și amploarea acestora. S-a evidenţiat, în context, dinamica deosebită a schimburilor şi cooperării economice româno-italiene, Italia fiind cel de-al doilea partener comercial al României şi unul dintre primii investitori în economia românească”, se arată în comunicatul citat. 

De asemenea, Iohannis și Gentiloni au subliniat în acest cadru rolul important pe care îl au, în intensificarea relației bilaterale, comunitatea româna din Italia, respectiv italiană din România.

Pe agenda discuțiilor s-au aflat și teme de actualitate la nivel european și internațional, ca problema migrației, situația din Grecia și vecinătatea Estică, cu accent pe situația Republica Moldova și Ucraina, mai transmite Președinția. Sursa: B1 TV

Ti-a placut articolul?

Comentarii