Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Într-un interval scurt Consal Trade SRL a schimbat doi administratori şi sediul social

ro

09 Oct, 2015 00:14 6091 Marime text
În Monitorul Oficial 5513 din 1 octombrie 2015 a fost publicată hotărârea nr. 5 a societăţii Consal Trade SRL, firmă cu sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 52 (la data apariţiei anunţului în Monitor), reprezentată de Constantin Chicheanu, împuternicit special. Potrivit acestei hotărâri, luată în 22 mai 2015, se revocă din funcţia de administrator Constantin Chicheanu şi se numeşte, pe durată nelimitată, în funcţia de administrator Cristea Ianegic, domiciliat în Bucureşti.
Societatea Consal Trade avea sediul în Constanţa, aşa cum spuneam la început. Firma a fost însă radiată pentru că şi-a schimbat sediul în municipiul Giurgiu, strada Vasile Alecsandri, nr. 11, etaj P, judeţul Giurgiu, potrivit Monitorului Oficial 3825 /30.VII.2015.
Societatea a fost înfiinţată în 1995. Capitalul social al firmei este de 381.000 lei. Asociatul persoană juridică al firmei Consal Trade este Hermosiocco Trading Limited, cu sediul în Cipru.
Şi totuşi, la Registrul Comerţului, este înregistrată ca şi administrator Mohanu Marcela, numită în funcţie în iunie a.c., iar Boghici Cătălin este împuternicitul sucursalei din localitatea Ploieşti (tot din iunie a.c.). Modificările la Registrul Comerţului au fost făcute la 23 septembrie 2015.
Atunci a fost revocat din funcţia de administrator Cristea Ianegic și a fost numită Marcela Mohanu, domiciliată în Constanţa. Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul
Constanţa notifica, în conformitate cu prevederile art. 204 alin. (5) din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, depunerea textului actualizat al actului constitutiv al Societăţii Comerciale Consal Trade SRL, cu sediul în municipiul
Constanţa, bd. Aurel Vlaicu nr. 52, judeţul Constanţa.
Obiectele de activitate ale firmei sunt "lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale" şi "lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă  şi subterane".
Potrivit vrajitorul.eu, această firmă a înregistrat anul trecut restanţe la bugetul de stat, însă anul acesta societatea nu are datorii înregistrate la ANAF. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii