Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe Danube Delta Rally!

ro

28 May, 2014 22:39 2142 Marime text
Cel mai bun raliu din România în 2013 și contând ca etapa a 3-a în Campionatul Național de Raliuri în acest an, Danube Delta Rally a ajuns cu pregătirile pe ultima sută de metri, anunță organizatorii într-un comunicat de presă. Sportivii au început să sosească la Tulcea și spectacolul motoarelor turate este gata să înceapă mâine.

„Urăm un calduros bun venit tuturor sportivilor și echipelor din spatele lor la cea de-a 15-a aniversare a Danube Delta Rally. Cu toții ne dorim ca în zilele următoare să avem parte de un adevărat spectacol automobilistic pe probele speciale, fără incidente, dar plin de adrenalină”, a afirmat Mihai Tănase, în calitate de organizator.

57 de echipaje s-au înscris și sunt pregătite pentru a lua startul în competiția care în anul 2013 a primit titlul de cel mai bună raliu al anului. Astăzi pentru toți cei înscrisi, a fost prima zi de recunoașteri, iar pentru cei care anul trecut nu au fost prezenți la start, a fost ziua în care au avut primul contact cu macadamul de Dobrogea.

Pentru echipa Napoca Rally Academy ziua de azi a fost rezervată testelor private, teste ce s-au desfășurat pe primii 3,5 kilometri de pe  DJ 223 A între Babadag și Slava Rusă, porțiune recent reabilitată în acest scop. „Totul a fost ok. Mașina este pregatită, noi suntem pregătiți și încărcați pentru acest raliu. Să vedem acum cine din familie câștigă”, a declarat Marco Tempestini.

Ziua de mâine va debuta cu o nouă sesiune de recunoașteri, care se va închide la ora 16.00. Tot mâine, la ora 16.00, va avea loc conferința de presă a organizatorului, în sala Media, Etaj 7 a Hotelului Delta.

De asemenea, începând cu ora 18.00, în Piața Civică din Tulcea va avea loc concertul susținut de Delia. Urmează apoi sesiunea de autografe de la ora 19.00 de pe faleza din Tulcea și parada  tuturor echipajelor înscrise în concurs.

Seara de joi se va încheia cu startul festiv din Piața Civică dat de Alina Puscaș, iar spectacolul va fi unul de exceptie, promit organizatorii.

Danube Delta Rally a fost reluat în anul 2013, după o pauză de 20 de ani şi s-a aflat încă de la început pe prima poziţie în etapele Campionatului National de Raliuri Dunlop. Raliul este organizat de Clubul Nautic Mototrsport, cu susţinerea Consiliului Judeţean şi a Primăriei Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii