Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În acest week-end Peste 50 de jandarmi asigură ordinea la două evenimente importante

ro

30 May, 2014 22:08 1690 Marime text
La acest sfârşit de săptămână, peste 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa  vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural artistice şi sportive dedicate Zilelor oraşului Ovidiu, precum şi la activităţile artistice organizate în comuna Corbu, ocazionate de „Sărbătoarea Salcâmului”.

Potrivit unui comunicat de presă, în localitatea Ovidiu jandarmii vor asigura în data de 1 iunie măsurile de ordine publică şi pe timpul desfăşurării crosului la care vor participa persoane de toate categoriile de vârstă. De asemenea, la aceeaşi dată, începând cu ora 10.00, jandarmii din grupa de actiuni speciale din cadrul subunităţii mobile aparţinând IJJ Constanţa vor desfășura pentru locuitorii oraşului, o serie de exercitii demonstrative şi exercitii de dresaj canin.

Totodată, jandarmii constănţeni vor asigura duminică, 1 iunie, măsuri de ordine publică pe timpul desfăşurării competiţiei sportive intitulată „Crosul vacanţei”, în Parcul Tăbăcăriei, din municipiul Constanţa.

„Jandarmii, sprijiniţi de efective ale poliţiei, vor acţiona pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă a cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii care pot aduce atingere normelor de convieţuire socială”, se arată într-un comunicat de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii