Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În a treia zi de Crăciun Pensionarii, la cozi interminabile pentru pachete

ro

27 Dec, 2015 17:15 2901 Marime text
Pe 23 decembrie, vă prezentam un anunţ postat pe site-ul Primăriei Constanţa ce confirma faptul că municipalitatea a reuşit să procure câteva produse alimentare, astfel încât să distribuie pachetele aşteptate, în special, de pensionari.
 
Astfel, în perioada 27-30 decembrie, autoritatea publică locală oferă pachete cu alimente persoanelor cu pensii mai mici de 1.000 de lei, persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani care nu realizează venituri, persoanelor cu handicap şi persoanelor beneficiare de venit minim garantat. 
 
Astăzi, beneficiarii acestui program au sărbătorit a treia zi de Crăciun şi Sfântul Ştefan stând la coadă pentru a primi pachetul cu alimente. Fiecare pachet conţine doi pui, două kilograme de făină, un kilogram de mălai şi un kilogram de orez. Lipsesc, de data aceasta, uleiul şi zahărul.
 
Oamenii au stat la cozi interminabile de dimineaţă, până la ora 16.00, în punctul de bulevardul 1 Mai Vechi (Poarta 6). De asemenea, coadă a fost şi în alte locaţii, dintre care amintim Clubul Pensionarilor de pe strada Mangaliei.

Unde şi când se distribuie pachetele

Distribuirea se va face în intervalul orar 8.00 - 16.00, în următoarele puncte din municipiu: strada Răscoala din 1907 - Piaţa Unirii; strada Eliberării nr. 8, bl. I - la Clubul Pensionarilor; strada Cişmelei nr. 16 - la Clubul Pensionarilor; Tomis II - bulevardul Tomis nr. 211, bl. TS6B - la Clubul Pensionarilor; aleea Egretei nr. 2 - Piaţa CET - la Clubul Pensionarilor; bulevardul 1 Mai Vechi (Poarta 6) - la Clubul Pensionarilor; bulevardul Dezrobirii nr. 123, bl. IS - la Clubul Pensionarilor; şoseaua Mangaliei nr. 86 - la Clubul Pensionarilor şi strada Duiliu Zamfirescu nr. 4 - la Clubul Pensionarilor.
 
Reprezentanţii Primăriei Constanţa menţionează că persoanele cu venit minim garantat „vor ridica pachetele cu alimente numai de la Clubul Pensionarilor situat pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4“. De asemenea, persoanele cu dizabilităţi şi cele fără venit se pot prezenta pentru a-şi ridica pachetele la oricare dintre punctele de distribuţie enumerate mai sus. În privinţa persoanelor fără venit care au vârsta de peste 60 de ani, acestea vor trebui să se prezinte personal la punctele de distribuţie, unde vor completa declaraţii pe propria răspundere cu privire la venitul realizat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • geo 20 Jan, 2016 12:00 chestia cu pachetele este facultativa nu obligatie deci ce tot mancati rahat