Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imigranţii sirieni au fost predaţi autorităţilor din Bulgaria, iar georgianul - IG pentru Imigrări din Constanţa

ro

16 Jun, 2015 16:12 1901 Marime text
Vă anunţam mai devreme că poliţiştii de frontieră de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au depistat în apropierea frontierei de stat trei cetăţeni sirieni, care intenţionau să intre ilegal în România din Republica Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde, destinaţia finală declarată fiind o ţară din Spaţiul Schengen.
Imediat a fost declanşată o acţiune specifică a Poliţiei de Frontieră, în urma căreia cele trei persoane de sex masculin au fost reţinute şi conduse la sediul Punctului de trecere a frontierei Vama Veche pentru cercetări.
În urma verificărilor s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 30 şi 47 de ani, care au încercat să intre ilegal în România, pe jos, cu scopul declarat de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.
Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţenilor sirieni actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”, după care au fost predaţi autorităţilor din Bulgaria.
În ceea ce-l priveşte pe cetăţeanul georgian care intenţiona, duminică, să iasă ilegal din România în Republica Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde, a fost predat Inspectoratul General pentru Imigrări din Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii