Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 02 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată candidații PND la primăriile Ovidiu și Lumina

ro

31 Mar, 2016 18:21 3147 Marime text
 
Organizația Județeană Constanța a Partidului Național Democrat (PND) a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, candidații la primăriile Ovidiu și Lumina.

Astfel, pe lista PND pentru Primăria Lumina a fost validată candidatura consilierului local Paraschiv Bucur. În vârstă de 67 ani, Paraschiv Bucur a luat decizia de a se implica în conducerea administrației locale din dorința de a ajuta: locuitorii se confruntă cu un nivel scăzut de trai, pensiile și salariile mici nu le ajung nici pentru plata utilităților sau necesităților medicale, iar lipsa locurilor de muncă a condus la adevărate drame în rândul familiilor care sunt afectate de căutarea unor surse de venit decente. Pe lângă soluționarea problemelor provocate de lipsa locuitorilor de a găsi oportunități de angajare, candidatul PND dorește să rezolve problema lipsei gropii de gunoi ecologice, a iluminatului public, necesitatea unei cantine sociale pentru pensionarii cu pensii umilitoare, un parc necesar petrecerii timpului liber, o piață decentă pentru valorificarea produselor autohtone și, un aspect dureros pentru secolul în care trăim, lipsa apei potabile în satul Sibioara.

Doina Gheorghe este candidata PND la Primăria Ovidiu. Nu a mai făcut parte dintr-o altă formațiune politică, este absolventă a Facultății de Drept București, Secția Studii Juridice, promoția 1977. Din 1978 până în 1991 a lucrat ca jurist consult și consilier juridic. Între 1991 – 1996, a lucrat ca Secretar la Primăria Ovidiu. Din 1996 a absolvit examenul de notar, funcție în care a lucrat până în anul 2013 și a câștigat aprecierea multor cetățeni pe care i-a ajutat în diferite chestiuni juridice.

Doina Gheorghe intră în politică pentru a consolida relația dintre administrație și cetățeni, pentru a putea ajuta toate categoriile sociale cu problemele specifice. Printre proiectele pe care urmărește să le dezvolte punctează, pentru moment, și necesitatea unui parc pentru copii sau o piață pentru comercializarea produselor locale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii