Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cutremurul din Nepal Haos în capitala Kathmandu

ro

29 Apr, 2015 10:09 1015 Marime text
Forțele speciale au intervenit azi dimineață pentru a restabili calmul printre miile de supraviețuitori ai seismului din Nepal furioși că nu pot găsi un autobuz cu care să plece din Kathmandu, relatează AFP, preluată de Agerpres.

Polițiștii au fost desfășurați în gări, în apropiere de parlament, unde s-au adunat mulțimi încă din cursul nopții în speranța că vor putea să se urce la bordul autobuzelor speciale promise de guvern. 
 
Ciocnirile dintre mulțime și autorități au izbucnit când supraviețuitorii și-au pierdut răbdarea văzând că nu mai vine niciun autobuz. 'Așteptăm din zori. Ni s-a spus că vor fi 250 de autobuze, dar niciunul nu a venit', a explicat Kishor Kavre, un student de 25 de ani care speră să poată părăsi capitala nepaleză, aflată în ruine după cutremur. 
 
Replicile seismului au scăzut în mod semnificativ, dar sute de mii de persoane continuă să doarmă în stradă, deoarece casele lor au fost distruse sau sunt punctul de a se prăbuși. Peste 5.000 de persoane au murit și aproximativ 8.000 au fost rănite în Nepal în urma seismului cu magnitudinea de 7,8 survenit sâmbătă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii