Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Gigi Becali adus astăzi cu Ambulanţa la Curtea de Apel Bucureşti A ţipat în sala de judecată şi a refuzat să jure pe Biblie

ro

27 Oct, 2014 10:16 2779 Marime text
Gigi Becali părăseşte astăzi Penitenciarul Poarta Albă. El va fi adus astăzi în faţa magistraţilor Curţii de Apel pentru o tranzacţie imobiliară cu un teren din Băneasa, informează Antena 3. Becali este adus în calitate de martor denunţător. Este vorba de dosarul în care omul de afaceri Gabriel Popoviciu este acuzat de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi dare de mită.

Alte zece persoane au fost trimise în judecată alături de el.

Terenul din Băneasa a aparţinut Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, iar prejudiciul este estimat la 620 de milioane de lei.

UPDATE, ora 11.05

Becali a fost adus cu Ambulanţa Penitenciarului Poarta Albă la Curtea de Apel Bucureşti, unde a fost chemat în calitate de martor denunţător.

Potrivit jurnaliştilor din presa naţională, Gigi Becali nu purta cătuşe. Cel mai probabil, latifundiarul s-a simţit rău, având în vedere afecţiunile la coloana vertebrală.

UPDATE, ora 12.32

Omul de afaceri a ţipat şi a refuzat să jure pe Biblie pe motiv că nu ar fi ortodoxă, transmite România TV. Mai mult, Gigi Becali a refuzat să depună mărturie împotriva lui Puiu Popoviciu şi a susţinut că se roagă pentru duşmanii săi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii