Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Firea va candida pentru un post de vicepreședinte PSD

ro

11 Oct, 2015 17:29 1857 Marime text
Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat, astăzi, că scrutinul intern pentru alegerea președintelui partidului este ''momentul adevărului'' și un bun prilej pentru ca organizațiile județene ''să-și dinamizeze activitatea'', scrie Agerpres.

"Scrutinul intern al PSD este în fapt modalitatea statutară de alegere a președintelui acestei formațiuni politice, este un bun prilej pentru fiecare organizație județeană de a-și dinamiza activitatea. Este și un test. Cred că este momentul adevărului, până acum mai mult am vorbit, acum am trecut și la fapte și anume să ne organizăm foarte bine, cu o conducere statutară și care este aleasă conform tuturor procedurilor și să ne pregătim de alegerile locale și ulterior de cele parlamentare. Un partid bine organizat are câștig de cauză, un partid în provizorat nu poate să meargă la succes", a spus Firea la sediul central al PSD.

Totodată, Firea a anunțat că va candida pentru un post de vicepreședinte PSD la Congresul din 18 octombrie. "Voi candida la un post de vicepreşedinte, atât eu, cât şi alte colege ale mele. Sperăm să avem un loc şi noi, doamnele, în următorul BPN. Nu doar un loc, poate chiar mai multe. Cele care am fost până acum cred că am adus plusvaloare în Biroul Permanent Naţional, nu cred că ne-am făcut colegii de râs", a spus Firea.

Sursa foto: nineoclock.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii