Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Sandu PMP protejează pe o parte dintre suspecţii din dosarul Microsoft

ro

29 Oct, 2014 12:29 2446 Marime text

Potrivit România TV, Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicaţilor, implicat în dosarul Microsoft şi arestat miercuri dimineaţă alături de Dorin Cocoş, Nicolae Dumitru şi Gheorghe Ştefan, susţine că PMP protejează pe doi dintre suspecţii din dosarul Microsoft, transmite România TV.

Potrivit interceptărilor de la Înalta Curte, Gabriel Sandu a susţinut că Daniel Funeriu şi Valerian Vreme sunt acuzaţi doar de abuz în serviciu, în timp ce ceilalţi foşti miniştri sunt acuzaţi şi de luare de mită.

Fostul ministru al Comunicaţilor a precizat că va spune tot ce ştie cu privire la acest dosar şi de unde a pornit acest dosar.

Amintim că în dosarul Microsoft, cel mai mare dosar de coruptie din ultimii 25 de ani, sunt vizati şi 9 fosti ministri. Este vorba de senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Gabriel Sandu si Adriana Ticau. Potrivit DNA, persoanele din Guvern, ministere şi din societăţile implicate în acest dosar, referitor la derularea proiectului privind licentele Microsoft pentru scoli, ar fi pretins 20 de milioane de dolari din cele 54 de milioane achitate de Executiv in cadrul contractului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii