Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul procuror Angela Nicolae i-a trimis o scrisoare deschisă lui Dan Vociulescu

ro

06 Aug, 2014 20:59 2830 Marime text
Luju.ro a publicat o scrisoare a fostului procuror  din Parchetul General Angela Nicolae, adresată lui Dan Voiculescu.  În acest document, fostul procuror afirmă că întregul dosar Telepatia a avut ca scop doar execuţia lui Dan Voiculescu. Iată scrisoarea Angelei Nicolae către Dan Voiculescu:
 
"Stimate domnule profesor Dan Voiculescu,

Vă scriu această scrisoare nu în calitate de fost magistrat, de fost procuror-şef de 18 ani, la Parchetul General, dar vă scriu în primul rând ca om, ca cetăţean al acestei ţări distrusă de ciuma băsistă, care a simţit nevoia să-şi exprime sincer şi liber gândurile şi sentimentele. Am trecut şi eu printr-o situaţie similară când sistemul băsist prin instrumentul său cel mai represiv, DNA, m-a executat după o carieră de 35 de ani şi o activitate impecabilă. De aceea, eu mai mult decât alţii vă înţeleg cel mai bine, deşi foarte multe persoane ştiu că sunteţi nevinovat, dar nu au curajul să o spună public (...) Vi s-a pregătit acest dosar penal, pentru a fi executat (...) Adevărul judiciar trebuie să fie mai presus de orice interese politice, de orice răzbunări pentru că viata este aşa de scurtă.
Dr. Angela Nicolae
Fost procuror-şef în Parchetul General"

Sursa foto: luju.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • John 07 Aug, 2014 07:36 35 de ani de activitate impecabila presupune si vreo 10 ani in comunism cind procurorii faceau sluj la comunism. Sa presupunem ca oricum, a avut intr-adevar o activitate impecabila si a fost eliminata din sistem. De Voiculescu , fara dovezi, nu pot zice insa ca a fost corect. Rudele lui il descriu ca pe un vanzator de oameni, de rude. Tradator ! Cine a tras sforile la Crescent? Cine aduna cash-ul cind conturile Romaniei erau blocate? Cine a spalat pe creier o natiune prin televiziune? De ce o sa intre la puscarie? Stie el! Macar Capul lui Motoc sa il primi!