Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost campion mondial la box profesionist, împuşcat în timpul unui jaf

ro

26 Nov, 2015 16:27 1397 Marime text
 
Fostul campion WBC, WBA și IBF O”Neil "Supernova" Bell, în vârstă de 40 de ani, a fost împușcat mortal, ieri, în timpul unui jaf la coborârea dintr-un autobuz, la Atlanta, informează presa americană. Fostul boxer a murit pe loc.
Născut în Jamaica, Bell a devenit campion WBA, WBC și IBF la categoria semigrea în 2006, după ce l-a învins, prin KO în repriza a zecea, pe francezul Jean-Marc Mormeck, la Madison Square Garden din New York. Mormeck și-a luat revanșa anul următor, învingându-l la puncte pe Bell, la Levallois.
După miezul nopții, un polițist l-a găsit pe Bell întins la pământ, pe stradă, alături de un alt bărbat, care a fost de asemenea împușcat, dar care a supraviețuit. Acesta din urmă a fost transportat la spital și le-a povestit polițiștilor că au fost împușcați în timp ce erau jefuiți când coborau din autobuz.
Nu a fost arestată încă nicio persoană în acest caz. Polițiştii sunt de părere că în acțiunea criminală au fost implicați doi atacatori. Se ia în calcul şi faptul că, în Franța, Bell a fost foarte nemulțumit de decizia arbitrilor judecători de a-l declara în unanimitate câștigător pe adversarul său și a încercat să se încaiere cu Mormeck la conferința de presă de după meci, fiind cu greu oprit de bodyguarzi.
Supranumit "Supernova", Bell a înregistrat în carieră 27 de victorii, 25 prin KO, de patru ori a încheiat la egalitate și înregistrat o înfrângere. El a luptat ultima dată în decembrie 2011, când l-a învins pe Rico Cason, prin KO în repriza I.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii