Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focare de infecţie la spitalele din Argeş. Zeci de copii sunt internaţi în aceste centre medicale cu boală diareică

ro

18 Feb, 2016 13:33 1560 Marime text
 
42 de copii sunt internaţi în acest moment cu boală diareică la Spitalul de Pediatrie Piteşti, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, la Spitalul Municipal Curtea de Argeş şi la Spitalul Orăşenesc Costeşti.
 
La toate aceste spitale, Direcţia de Sănătate Publică Argeş a găsit în martie 2015 o serie de nereguli foarte grave privind sterilizarea instrumentarului metalic. Cele mai multe şi grave probleme găsite anul trecut de DSP: la Spitalul de Pediatrie Piteşti şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, conform raportului corpului de control obţinut de economica.net, notează româniatv.net.
 
În martie 2015, DSP Argeş a găsit nereguli foarte grave la toate spitalele din judeţ în care sunt acum internaţi 42 de copii cu boală diareică. La Spitalul de Pediatrie Piteşti sunt internaţi 33 de copii, dintre care o treime s-au prezentat la unitatea medicală în ultimele 48 de ore. Alţi cinci copii sunt internați la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, trei la Spitalul Municipal Curtea de Argeş şi un copil la Spitalul Orăşenesc Costeşti, conform celor mai recente informaţii făcute publice ieri, 17 februarie 2016, conform aceleiaşi surse.
 
Citeşte mai mult pe: romaniatv.net.

Sursa foto: romaniatv.net
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii