Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiu de preot, arestat pentru trafic de droguri

ro

04 Jul, 2015 09:20 1825 Marime text
 
Un bărbat de 31 de ani, fiu de preot, din judeţul Argeş, a ajuns pentru a doua oară în vizorul poliţiştilor. În 2009, el a făcut închisoare tot pentru trafic de stupefiante.

Marius Laurenţiu Bădulici a fost săltat de mascaţi chiar din casa în care locuieşte cu părinţii, din Stâlpeni, judeţul Argeş. Tatăl său este preot acolo, potrivit România TV.

Bărbatul de 31 de ani este suspectat că face parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri şi a fost dus la audieri. Mama, care era acasă în momentul descinderii mascaţilor, susţine că fiul nu are nicio legătură cu traficanţii pe care îi au în vizor mascaţii.

"N-a fost nimic adevărat. Am înţeles că îl acuză că a vândut droguri. Nu există, doamne fereşte. N-au găsit nimic, nu nimic", a declarat mama arestatului.

Bărbatul a mai făcut doi ani de puşcărie, tot din cauza drogurilor. Atunci, el a făcut şi dezintoxicare. Cu toate că părinţii susţin că fiul lor este nevinovat, anchetatorii l-au dus la audieri, iar acum îl cercetează în libertate pentru trafic de droguri. Traficanţii vindeau cocaină, ecstasy şi LSD în Piteşti. Cinci dintre ei au fost reţinuţi.



Sursa: România TV.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii