Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel avertizează Jumătate din Constanţa, fără curent două zile

ro

21 Jun, 2012 05:52 1361 Marime text

În perioada 21 – 22 iunie 2012, zilnic, în intervalul orar 08:00 – 16:00,  Enel Distribuţie Dobrogea va executa lucrări de mentenanţă la trafo 1 110/10 kV , din  Staţia de transformare 110/20/10 kV Centru 1, din municipiul Constanţa. Preluarea consumului pe 10 kV, se va face din trafo 3 20/10 kV.

Drept urmare gradul de siguranță în alimentarea cu energie electrică al consumatorilor aferenţi staţiei CENTRU 1, va scădea.

În eventualitatea apariţiei unor avarii în reţeaua electrică de 110 kV, timpul de realimentare al consumatorilor, ar putea ajunge la maxim 60 minute.

Echipele Enel Distribuţie Dobrogea împreună cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrări în staţie, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Principalele zone care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice sunt:

- Casa de Cultură;

- Peninsula, Piaţa Ovidiu;

- Prefectura, Primăria şi Consiliul Judeţean Constanţa;

- Magazinul Tomis, Piaţa Griviţei;

- Spitalul Judeţean Constanţa;

- Zona Centru.

Printre măsurile de prevenire a unor eventuale avarii majore, Enel Distribuţie Dobrogea va monitoriza în permanenţă starea reţelei. Totodată, au fost stabilite planuri de intervenţie pentru alimentarea parţială în special a consumatorilor care asigură servicii publice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii