Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii din Constanţa, premiaţi de SC RAJA SA în urma concursului „Apa este viaţă!” (galerie foto)

ro

19 Mar, 2016 10:47 2758 Marime text
 
Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, SC RAJA SA a organizat împreună cu Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa şi cu Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa ediţia a III-a a Concursului de pictură, desen şi grafică „Apa este viaţă!”.
 
În aceste momente, elevii constănţeni care au participat la concursul de pictură „Apa este viaţă” sunt premiaţi de RAJA SA. În cadrul evenimentului sunt prezenţi Aurel Presură, director general adjunct al SC RAJA SA, subprefectul Ersun Anefi.

La ciclul primar locul I i-a revenit elevei Isabela Bădoi, de la clasa a IV-a a Şcolii Ion Minulescu. Apoi, premiul doi a fost câştigat de Vlad Andrei Lutai, elev în clasa a II-a la Şcoala Spectrum. La ciclul gimnazial premiul I i-a revenit Oanei Bianca Ozkan, din clasa a VIII-a de la Şcoala Anghel Saligny, iar remiul II, Izabelei Ciofu, elevă în clasa a VII la Şcoala Nicolae Tonitza.
 
De asemenea, au fost acordate zece premii pentru locul III şi 32 de menţiuni la ciclul gimnazial, iar la ciclul primar zece premii pentru locul III şi opt menţiuni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii