Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea îi mai dă doar câteva zile lui Ponta până când va pleaca şi de la Guvern

ro

14 Jul, 2015 14:36 1424 Marime text
 
La ieşirea din Secţia 2 de Poliţie, unde trebuie să meargă în fiecare zi de marţi şi vineri conform hotărârii instanţei dispuse în cazul său, Elena Udrea a declarat că premierul Ponta mai are de stat doar câteva zile în fruntea Guvernului. Udrea crede de asemenea că autosuspendarea de la conducerea PSD a fost o greşeală, „o soluţie proastă", potrivit romanialibera.ro.

„Nu înțeleg de ce a stat trei săptămâni plecat din țară dacă s-a întorc cu această soluție, şi anume să-și dea demisia din funcția de președinte de partid, dar să rămână premier. Că are un consultant slab, că nu găsește niciodată soluțiile potrivite devine evident. Altfel era preşedintele României", a precizat Elena Udrea. 

Udrea a mai spus că Ponta ar fi putut face mai multe lucruri pentru ţară, dar a ales să se salveze pe sine.

„Mi se pare evident, că altfel era președintele României azi, mi se pare proastă varianta cu care a venit, încearcă o salvare personală domnul Victor Ponta, așa cum a încercat mereu. Din păcate, ocupă un loc important în România, ca preşedinte al celui mai mare partid şi ca prim-ministru, și ar fi putut să facă mult mai mult pentru țară. El alege să încerce să se salveze pe el însuşi. Îi mai dau câteva zile până când pierde și funcția de premier", a mai adăugat Udrea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii