Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Economica.net Investitorii Fondului Proprietatea, interesaţi de Portul Constanţa şi Centrala de la Cernavodă

ro

26 Jun, 2014 07:08 2415 Marime text
150 de investitori locali şi internaţionali, care au active în administrare de peste 900 miliarde de dolari, precum şi analiştii care urmăresc Fondul Proprietatea (FP) participă la Zilele analiştilor şi Investitorilor FP, ediţia 2014, scrie economica.net.
Evenimentul are loc prima dată în afara Bucurestiului, la Mamaia şi astfel participanţii au oportunitatea de a vizita centrala de la Cernavodă a Nuclearelectrica şi Portul Constanţa (pe cale de listare la Bursa de Valori Bucureşti - BVB), două companii importante din portofoliul FP.
Mai participă reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional, ai ambasadei SUA, BNR, ASF, BVB, ai Ministerului pentru Energie. În plus, lideri ai unora dintre cele mai importante companii din economia României, cum ar fi OMV Petrom, Romgaz, Nuclearelectrica, Transelectrica, Hidroelectrica si Electrica îşi vor prezenta experienţele pe piaţa de capital. „Investitorii se uită acum cu interes reînnoit către companiile din România. Evenimentul reprezintă oportunitatea ideală pentru guvern de a asigura investitorii instituţionali din România de angajamentul său pentru reforme, guvernanţă corporatistă adecvată în intreprinderile de stat şi pentru îmbunataţirea reglementărilor din piaţa de capital locala", a declarat Greg Konieczny, manager al Fondului Proprietatea.
 
Sursa: economica.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii