Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După despărţirea de “Cronica Cârcotaşilor” Mihai Găinuşă rupe tăcerea

ro

04 Aug, 2014 15:19 3373 Marime text
Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş au plecat din echipa emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“. Anunţul a iscat o mulţime de reacţii şi speculaţii în presă, pe reţelele sociale, printre colegi şi telespectatori. Acum, cei doi vorbesc despre motivele plecării, despre relaţiile cu foştii colegi şi despre cum văd ei divertismentul în televiziune,  scrie rtv.net.
 
La câteva zile după anunţ, Mihai şi Codruţ au dat un interviu din studiourile Prima TV, unde pun la cale o nouă emisiune de satiră. Întrebat cum se simte după această despărţire, Mihai Găinuşă a mărturisit că pe de-o parte e trist, pentru că a părăsit o muncă de 14 ani, pe de altă parte este bucuros că vor face un lucru bun, la care s-au gândit şi pe care l-au analizat mult.
 
"Având în vedere faptul că am plecat pe un drum împreună, toate lucrurile pe care le-am discutat vor fi sigur numai lucruri creative, venite din suflet, fără oprelişti. Scopul meu este să ajung în acea stare creativă bună", a declarat pentru Viva şi Codruţ.
 
Găinuşă a mărturisit de asemenea că atmosfera de la Cronica Cârcotaşilor era uşor apăsătoare în ultimul timp. "Chiar dacă suntem sau eram consideraţi nişte cooptaţi, după cum ni s-a spus, eu zic că făceam parte din produsul acela. Noi ne considerăm parte sau părinţi ai acelui produs. Alţii nu ne considerau aşa şi, practic, lucram pentru produsul altora. Dar acum nu mai vreau să discut asta, vom lucra pentru noi şi pentru telespectatori".
 
La începutul lunii iulie, Mihai Găinuşă a anunţat că pleacă de la emisiunea Cronica Cârcotaşilor, după 14 ani. Găinuşă a lăsat de înţeles că pleacă din cauza lui Şerban Huidu, producătorul şi cel care deţine brandul Cronica Cârcotaşilor.

Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii