Pentru perioada Paştelui
informaţii utile, tradiţii, program magazine
02:24 28 05 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

DSVSA, despre cazul toxiinfecției alimentare a elevilor din Pitești

ro

14 Mar, 2016 10:14 434 Marime text
 
Ca urmare a analizelor făcute, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Sălaj au precizat că suspiciunile privind o posibilă infestare cu bacteria E-coli a brânzei de la fabrica de produse lactate din Jibou, consumată de elevii din Pitești ce au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară, au fost infirmate.
 

„Nu avem niciun indiciu, niciun pericol în privința unității producătoare", a declarat astăzi, pentru Agerpres, Vasile Chindriș, purtător de cuvânt al DSVSA Sălaj.
 

Acesta a adăugat că s-au făcut controale și în 108 unități de alimentație publică din Sălaj și Cluj, însă nu s-au găsit în stoc produse lactate din lotul din care au consumat elevii din Pitești. Însă Vasile Chindriș a menţionat că la unitatea de catering din Argeș au fost constatate nereguli, ținând de manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii