Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drifturi, derapaje controlate, adrenalină Campionatul Naţional de Îndemânare Auto, la Constanţa

ro

29 Jul, 2014 07:39 1932 Marime text
Etapa a cincea a Campionatului Naţional de Îndemânare Auto (CNIA) din 2014, competiţie organizată de GT Auto Club Sportiv şi Automobil Clubul Român (ACR) se va desfăşura în perioada 2-3 august în parcarea unui centru comercial din Constanţa.
 
Piloţi din toată ţara, amatori şi profesionişti, revin la Constanţa pentru a-şi demonstra abilităţile în conducere, într-un adevărat spectacol, cu derapaje controlate, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână la 180 grade sau 360 grade, atât cu faţa cât şi cu spatele, totul contra cronometru, anunţă organizatorii.
 
Concursul se adresează tuturor pasionaţilor de automobilism sportiv, de la cei mai tineri piloţi, participanţi la grupa Juniori, până la cei avansaţi, care pot depăşi vârsta de 60 de ani. Participarea feminină este din ce în ce mai spectaculoasă (la fiecare etapă se realizează o grupă specială în care doamnele şi domnişoarele reuşesc să ocupe locuri importante în clasament şi pe podium), iar concursul atrage în fiecare an tot mai mulţi concurenţi.
 
Campionatul Naţional de Îndemânare Auto reprezintă alternativa legală şi sigură pentru tinerii atraşi de întrecerile cu maşini, în care primează îndemânarea piloţilor şi, în plan secundar, caracteristicile tehnice ale automobilului de concurs, mai spun organizatorii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii