Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doiniţa Băsescu, cumnata preşedintelui Traian Băsescu „Scopul lor a fost sa ajungă într-o relaţie cu preşedintele, cu care să se laude”,

ro

20 Jun, 2014 12:44 2241 Marime text
Doiniţa Băsescu, soţia lui Mircea Băsescu, a vorbit astăzi în cadrul unui interviu despre cum a luat decizia de a o boteza nepoata lui Bercea Mondial.

„Acel domn Căpăţână, mi-a spus Mircea, cu care avea firma un contract, a venit cu domnul acesta, cu Bercea, şi spre finalul discuţiei i-a propus botezul. Mircea n-a fost foarte încantat. Mircea a spus că se mai gândeşte“, a declarat Doiniţa Băsescu citată de stiripesurse.ro. Ulterior, a relatat cumnata lui Traian Băsescu, cei doi soţi au acceptat să-i boteze nepoata lui Bercea.

„Scopul lor a fost să ajungă într-o relaţie cu preşedintele, cu care să se laude”, a mai suţinut soţia lui Mircea Băsescu. Doiniţa Băsescu a mai declarat că famiulia Bercea a speculat dragostea ei pentru copii. “Au speculat sensibilitatea mea pentru copiii, că aia mică, căreia i-au pus numele meu, îi e dor de mine”, a susţinut aceasta, citată de stiripesurse.ro. Femeia a mai declarat că îl aşteaptă pe Mircea Băsescu acasă, aşa cum l-a aşteptat mulţi ani la rând, fiind soţie d emarinar. “Soţul meu e cinstit, corect, nu ar face niciodată lucrurile de care e acuzat acum. Aşa cum îl ştiu eu n-ar putea să facă asemenea lucruri“, a spsu Doiniţa Băsescu, potrivit stiripesurse.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii