Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Divizare Tomis Mall

ro

23 Nov, 2014 20:24 1518 Marime text
În Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, numărul 7945/20.XI.2014, a fost publicată convocarea adunării generale extraordinare a acţionarilor Tomis SA, la sediul situat în strada Ştefan cel Mare numărul 36-40 din Constanţa, în data de 22 decembrie, la ora 11.00.

Ordinea de zi a adunării generale extraordinare a acţionarilor Tomis-SA constă în aprobarea în principiu a procedurii de divizare parţială a Tomis în conformitate cu care Tomis Mall, terenul şi clădirea, vor fi separate, iar toate celelalte active ale Tomis, altele decât Tomis Mall vor fi trimise unei entităţăţi noi create l.e. SeaShops – SA. Noua societate are aceeaşi structură de acţionariat ca şi Tomis şi va funcţiona de asemenea în continuare.

Aceasta este numai o aprobare preliminară a divizării, iar după publicarea în Monitorul Oficial a proiectului de divizare, „Proiectul de Divizare”, şi îndeplinirea tuturor celorlalte cerinţe legale, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Tomis va fi convocată din nou pentru aprobarea finală a Divizării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii